Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műgyanta padló

Egy padlótípus kiválasztása mindig is nagy feladat egy lakásfelújítás előtt. Elgondolkodunk, hogy melyik helységbe milyen padlót kéne választani: nappaliba parketta? Hálószobába parketta, vagy padlószőnyeg? Netán műgyanta padló? A műgyanta padló egy érdekes padlótípus, tegyünk említést erről a padlótípusról is néhány mondatban!

Egyre több lakásfelújítással foglalkozó cég adja áldását a műgyanta padló termékekre, mivel számos előnnyel rendelkeznek a többi burkolattal szemben. De mi is az a műgyanta padló egyáltalán? A műgyanta padló egy olyan burkolat, amely több réteggel is rendelkezik, van azonban egy másik neve is, az öntött padló, amit a szakemberek előszeretettel szoktak használni, de ez ne tévesszen meg bennünket, a két szóösszetételben nincs semmi különbség. A műgyanta padló a parketta termékekkel ellentétben öntéssel kerül fel folyékony halmazállapotban, majd bizonyos időtartam után megszilárdul. Már az első előnyt meg is említhetjük a műgyanta padlók esetében, ugyanis ez a módszer garantálja azt, hogy a padlónk hézagmentes lesz, míg egy parketta lerakása esetében igen könnyű hibát véteni, ha nem eléggé szakképzett valaki.

Műgyanta padló

Nem csak otthonokban szokták használni, hanem raktárakban is, mivel a műgyanta padlók élettartama rendkívül hosszú, és hihetetlenül jó a vegyi ellenállóságuk. Tisztítása rendkívül egyszerű, nem kell félni attól, hogy ha túl sok víz kerül a felszínére akkor felpúposodik, vagy megkopik. A csúszásgátlóság a lakó egyedi igényeitől függ, műgyanta padlótípusonként változó, és a színválaszték is rendkívül széles. A műgyanta padló elemeket nem csupán otthonoknál és raktáraknál használják, hanem számos más épületeknél, mint például: gyárak, laboratóriumok, garázsok, üzletek, iskolák, és még ezen kívül számos más helyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.